x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie SCANDALUL dezinfectanţilor diluaţi. Compania Hexi Pharma, pusă sub învinuire

SCANDALUL dezinfectanţilor diluaţi. Compania Hexi Pharma, pusă sub învinuire

13 Mai 2016   •   11:53
SCANDALUL dezinfectanţilor diluaţi. Compania Hexi Pharma, pusă sub învinuire
Sursa foto: tolo.ro

Compania Hexi Pharma a fost pusă sub acuzare de procurorii Parchetului General în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale, au declarat vineri, pentru AGERPRES, surse judiciare.


Punerea sub acuzare vine după ce patronul firmei, Dan Condrea, şi directorul general, Flori Dinu, au fost audiaţi la Parchet, iar zeci de angajaţi au dat declaraţii în faţa anchetatorilor.

Procurorii au deschis săptămâna trecută un dosar penal având ca obiect informaţiile vehiculate în spaţiul public privind dezinfectanţii produşi de firma Hexi Pharma. Parchetul anunţa atunci că urmărirea penală a fost începută pentru faptă, respectiv infracţiunile de zădărnicire a combaterii bolilor şi falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse.

Sâmbăta trecută, anchetatorii au efectuat percheziţii la sediul şi punctele de lucru ale Hexi Pharma, precum şi la 25 de unităţi sanitare de pe raza a 21 de judeţe şi din municipiul Bucureşti, de unde au fost ridicate probe şi documente. Tot atunci, procurorii au făcut percheziţii şi la domiciliul lui Dan Condrea.

Sursa: AGERPRES

×