x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie UPDATE - Dumitru Dragomir, audiat la DIICOT

UPDATE - Dumitru Dragomir, audiat la DIICOT

24 Feb 2016   •   09:03
UPDATE - Dumitru Dragomir, audiat la DIICOT
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir s-a prezentat miercuri dimineaţă la sediul DIICOT, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul legat de deturnarea unor bani primiţi de FRF de la FIFA.

"Nu e vinovat nimeni, staţi puţin să vedem despre ce este vorba. Nu am avut niciodată în decursul celor 20 de ani privilegiul de a şti ce se întâmplă în federaţie. Nu ştiu nimic, vă daţi seama că eu am gură bogată şi spun tot ce ştiu", a răspuns Dumitru Dragomir întrebărilor puse de jurnalişti la intrarea în sediul DIICOT.

La sediul DIICOT sunt aşteptaţi să se prezinte miercuri mai mulţi membri din Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, respectiv Ştefan Stana, preşedinte ACS Berceni; Marian Rusen, preşedintele lui Juventus Colentina, şi Paul Costaş.

Marţi au fost audiaţi Patriţiu Abrudan, fost arbitru FIFA şi fost vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), în prezent observator din partea CCA, şi Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani.

Potrivit unor surse judiciare, în perioada 2010-2012, s-a constituit un grup infracţional organizat prin care s-a urmărit însuşirea sumei de peste un milion de euro, bani proveniţi din finanţarea FRF de către FIFA, care au fost supuşi unui proces de reciclare, fiind efectuate transferuri succesive prin conturile mai multor persoane juridice şi fizice.

Infracţiunile vizate de acest dosar sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani.

×
Subiecte în articol: dumitru dragomir