x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Femeia care și-a înjunghiat soțul la Năvodari, a fost pusă sub control judiciar

Femeia care și-a înjunghiat soțul la Năvodari, a fost pusă sub control judiciar

12 Apr 2019   •   17:10
Femeia care și-a înjunghiat soțul la Năvodari, a fost pusă sub control judiciar

Femeia în vârstă de 65 de ani, care și-a înjunghiat soțul, la Năvodari, a fost reținută, pe baza de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind pusă sub control judiciar. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Totul s-a petrecut miercuri, 10 apriilie, la Năvodari. O femeie și-a înjunghiat soțul, folodind un cuțit de bucătărie. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, după care a fost preluat de către elicopterul SMURD.

Victima prezenta o plagă la nivel abdominal și era conștientă, fiind transportată la unitatea spitalicească. Cei doi sunt împreună de circa 37 de ani, iar femeia ar fi relatat că soțului în cam fug ochii după femei, făcându-le complimente frecvent. De altfel, nici ea nu prea este ferită de insistențele lui. Așa se face că, în cursul zilei de miercuri, în timp ce prepara de mâncare, bărbatul a intrat în bucătărie, cu gândul unei partide de amor. Aceasta l-a refuzat, iar el s-ar fi enervat și a început să o jignească. Femeia spune că și-a ieșit din minți și  l-a lovit cu un cuțit de bucătărie, fiind convinsă, că nu a fost o lovitură adâncă. www.replicaonline.ro

×