x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Fost primar din judeţul Suceava, reţinut pentru că a violat o minoră

Fost primar din judeţul Suceava, reţinut pentru că a violat o minoră

13 Mai 2016   •   15:06
Fost primar din judeţul Suceava, reţinut pentru că a violat o minoră

Alexandru Mireuță, de 83 de ani, fost primar în orașul Solca între 1996 și 2000, a primit în locuința sa doi tineri de 16 și 17 ani, care erau însoțiți de o adolescentă de 15 ani de la Centrul de Plasament din Solca. După ce au băut împreună o cantitate mare de vin, cei trei au profitat de faptul că fata era practic inconștientă și au întreținut relații sexuale cu ea. Toți cei trei violatori ai copilei au fost reținuți de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuț, scrie obiectivdesuceava.ro

O adolescentă de 15 ani, din municipiul Suceava, a fost violată de trei indivizi într-o locuință din orașul Solca. Surse din rândul anchetatorilor au relatat că minora a declarat că nu-și aduce aminte ce s-a întâmplat în ziua de 7 mai 2016, aceasta precizând doar că mai ține minte că a consumat băuturi alcoolice cu un coleg, după care, în jurul orei 23.00, a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți. Din fișa de observație a unității medicale, unde a fost internată adolescenta, reiese că în momentul internării nu prezenta urme de violență pe suprafața corpului, fiindu-i stabilit diagnosticul „comă alcoolică”.

La data de 9 mai 2016, minora a fost examinată din punct de vedere medico-legal, medicii stabilind următoarele concluzii preliminare: „minora prezintă himen complezant ce permite raport sexual fără deflorare. Prezintă leziuni de violență care s-au putut produce prin lovire în condițiile datelor de anchetă și necesită 4 – 5 zile de îngrijiri medicale. Aspectul morfologic și dispoziția topografică a leziunilor nu sunt caracteristice constrângerii fizice sau opoziției, dar din punct de vedere medico-legal nu se exclude posibilitatea producerii lor în condițiile unui raport sexual”.

×
Subiecte în articol: alexandru mireuţa