x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Fostul deputat Cristian Boureanu, dus la Poliţie! Si-a bătut fiica minoră

Fostul deputat Cristian Boureanu, dus la Poliţie! Si-a bătut fiica minoră

12 Sep 2016   •   20:21
Fostul deputat Cristian Boureanu, dus la Poliţie! Si-a bătut fiica minoră
Sursa foto: Ioana si Cristi Boureanu

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Poliţie, luni, după un conflict pe care l-a avut în Bucureşti cu fiica sa minoră, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, în jurul orei 13,00, la 112 s-a sesizat că un bărbat încerca să urce, fără acordul ei, o tânără într-un autoturism aflat pe raza sectorului 1.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie care au constatat că cele două persoane sunt tată şi fiică, iar conflictul ar fi fost declanşat de plecarea minorei de la domiciliu. Cei doi au fost conduşi la secţia de poliţie pentru stabilirea situaţiei.

Potrivit aceloraşi surse, Poliţia s-a autosesizat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale. Cercetările se vor desfăşura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

De asemenea, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1.

Din primele informaţii a reieşit că Boureanu nu ar fi depus anterior o sesizare cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: cristian boureanu politie fiica minora deputat