x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Gabriela Firea o va da în judecată pe Lavinia Coțofană, fosta șefă de la ASSMB

Gabriela Firea o va da în judecată pe Lavinia Coțofană, fosta șefă de la ASSMB

03 Noi 2019   •   12:30
Gabriela Firea o va da în judecată pe Lavinia Coțofană, fosta șefă de la ASSMB

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că o va da în judecată pe Lavinia Coțofană, fosta șefă de la ASSMB.

„Sunt minciuni sfruntate care ne fac foarte mult rău și nu vom sta fără să ne apărăm în justiție”, a declarat pentru Digi24 primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, după ce fosta șefă a ASSMB, Lavinia Coțofană, a afirmat că „în mandatul doamnei Firea, s-au plătit WC-uri de 230 de lei cu 3.500 de lei plus TVA”. 

„Cu tot regretul, pentru că este femeie, dar o vom da în judecată pe această doamnă, care ne face atât de mult rău cu invențiile ei”, a spus Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei a precizat că luni dimineața va trimite o adresă la DNA pentru a le solicita o anchetă pe licitația realizată în 2010 pentru consultant și în 2012 pentru constructorul spitalului Victor Gomoiu „despre care transmite doamna respectivă tot felul de aspecte”. 

„Nu avem nimic de ascuns. Este o campanie de defăimare a mea și a prestigiului Primăriei Capitalei”, a subliniat Gabriela Firea. 

×
Subiecte în articol: gabriela firea