x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Incredibil, dar adevărat: I-a ucis mama, iar acum fiul trebuie sa ii dea zeci de mii de euro!

Incredibil, dar adevărat: I-a ucis mama, iar acum fiul trebuie sa ii dea zeci de mii de euro!

05 Iul 2016   •   17:36
Incredibil, dar adevărat: I-a ucis mama, iar acum fiul trebuie sa ii dea zeci de mii de euro!
Sursa foto: Foto: spynews.ro

Gheorghe Vlădan a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce în urmă cu patru ani a ucis două persoane - una fiind chiar soţia sa - şi a rănit alte şase într-un atac armat comis în incinta coaforului de la complexul Perla din Capitală.

Incredibil, dar adevărat. După a ce a rămas fără mamă, Bogdan Vlădan, fiul criminalului, trebuie să-i achite acestuia nu mai puţin de 16 mii de euro.

Decizia aparţine instanţei care a decis partajarea averii lui Gheorghe Vlădan (bărbatul trebuie să achite despăgubiri de 300.000 de lei victimelor sale).

Judecătorii au împărţit apartamentul familiei Vlădan între tată şi fiu şi "pentru egalizarea valorică a loturilor" l-au obligat pe "Vlădan Cristian Bogdan la plata către pârâtul Vlădan Gheorghe a unei sume în valoare de 73.339,5 lei, echivalentul sumei de 16.228,75 euro, în termen de 6 luni de la data rămânerii definitive a prezentei sentinţe".

Mai multe detalii, pe spynews.ro

×