x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Individul suspectat că a sustras arma jandarmeriței este căutat în continuare

Individul suspectat că a sustras arma jandarmeriței este căutat în continuare

13 Aug 2018   •   13:45
Individul suspectat că a sustras arma jandarmeriței este căutat în continuare

Individul căutat de ofițerii Serviciului Omoruri pentru că ar fi agresat o jandarmeriță la mitingul diasporei de vineri a fost surprins de camerele video cu ceea ce pare a fi arma care i-a dispărut femeii.

În imagini se observă cum individul încearcă să mascheze pistolul de calibrul 9mm sustras de la jandarmeriță în busculada creată. Anchetatorii care investighează violențele de la mitingul diasporei din Piața Victoriei au făcut apel la populație pentru identificarea hjuliganului.

„Rugăm cetățenii care îl recunosc pe bărbatul ce apare în fotografii să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție. Pe această cale mulțumim celor care s-au implicat și ne-au oferit ajutor“, au precizat procurorii.

Doi jandarmi, dintre care o femeie, au fost prinși în mijlocul unui grup de huligani și au căzut victime agresiunii acestora, vineri seară, în Piața Victoriei.

Cei doi militari au fost salvați de mai mulți manifestanți la protestele diasporei, care au făcut scut uman în jurul celor doi și i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-și salva colegii.

Până acum, anchetatorii au reținut două persoane suspectate că i-au bătut pe jandarmi. Este vorba de Ionuț Liviu Cojoacă (30 de ani) și Claudiu Andrei Dobre (24 de ani), ambii din București, membri ai galeriei CSA Steaua, mai cunoscuți ca ultrași.

Agresorii vor fi prezentați astăzi judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

×