x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ingrid Mocanu, reacție DURĂ după noile CONDAMNĂRI: „Acum înțelegeți de ce?”

Ingrid Mocanu, reacție DURĂ după noile CONDAMNĂRI: „Acum înțelegeți de ce?”

04 Dec 2018   •   16:20
Ingrid Mocanu, reacție DURĂ după noile CONDAMNĂRI: „Acum înțelegeți de ce?”
Sursa foto: Facebook Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu a reacționat foarte dur oe Facebook după aflarea veştii că Andreea Cosma a primit o condamnare de 4 ani cu executare.

 

"Andreea Cosma a fost condamnată la 4 ani de cuplul Francesca - Șelaru (în mod cert Grădinaru a fost opinia separată) pentru că a autentificat un contract cu preț sub valoarea din grila notarilor, deși a taxat la acea valoare. Cică abuz în serviciu. Orice notar a încheiat acest tip de contract și știe că așa ceva nu poate fi penal.

Eu am fost condamnată (de Trancă) tot 4 ani pentru că nu am observat că nu știu ce rapoarte de evaluare nu ar fi fost bune (deși în cursul judecății s-a constatat că erau). Tot abuz în serviciu. Orice jurist știe că evaluatorul este independent și că nu îi poți impune opinia ta, nici măcar nu îl poți cenzura ca jurist fără expertiză în evaluare. Și că dacă expertul desemnat de instanță spune că nu e prejudiciu, atunci nu există abuz nici pentru evaluator.

Judecătoarele Piciarcă - Bădescu au fost condamnate - tot vreo 4 ani tot de cuplul Șelaru - Francesca - pentru că știu ei că o soluție de achitare este nelegală, deci era abuz în serviciu.

Dragnea, abuz în serviciu că niște dudui nu se duceau la serviciu (aproape 4 ani). Va merge la pușcărie și el, dacă nu face nimic, chiar dacă intoxicările curg gârlă din nou și i se promit salvări miraculoase.

Așadar, orice om sănătos la cap ȘTIE că oameni nevinovați sunt condamnați de judecătorii de Sistem degeaba. Abuzul în serviciu este modalitatea perfectă.

Acum înțelegeți de ce Securitatea scoate necunoscători în stradă să nu dispară abuzul în serviciu? Le dispare instrumentul de paradeală. PS - în loc să înfunde pușcăriile, acești indivizi continuă să distrugă destine ... și politicienii să viseze negocieri. Se pare că 4 ani este pedeapsa standard ”de paradeală”, a comentat Ingrid Mocanu pe contul personal de Facebook.

×
Subiecte în articol: Ingrid Mocanu