x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Interlopul Fizidean, reținut de procurorii DIICOT pentru trafic cu minori și droguri

Interlopul Fizidean, reținut de procurorii DIICOT pentru trafic cu minori și droguri

22 Aug 2017   •   18:40
Interlopul Fizidean, reținut de procurorii DIICOT pentru trafic cu minori și droguri

Produrorii DIICOT Arad au dispus reținerea pentru 24 de ore a lui Fizidean Ioan Vivi pentru trafic de droguri – cannabis, cocaină și pastile Ecstasy – și trafic de minore după o descindere care a avut loc marți. În locuința în care se afla Fizidean se mai aflau două minore, care erau folosite de interlop în scopul exploatării sexuale, cât și o cantitate de cannabis.

Adolescentele se aflau într-o stare deplorabilă. Fizidean oferea drogurile minorelor, iar ulterior acestea erau exploatate sexual, la „comanda” lui. Conform informațiilor deținute, minorele erau duse la un salon de masaj erotic din Arad unde era locul de selecție al clienților.

Procurorii DIICOT Arad l-au dus la audieri pe Fizidean, iar în urma acestora s-a decis reținerea interlopului pentru 24 de ore. Cel mai probabil, miercuri, 23 august, Fizidean urmează să fie prezentat în fața judecătorilor arădeni cu propunere de arestare preventivă.

La începutul anului 2009, Fizidean a fost arestat, iar apoi condamnat la 15 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul „Împăratul” pentru săvârșirea unor infracțiuni precum șantaj, cămătărie, lipsire de libertate și inițiere de grup infracțional organizat și aderare sau sprijinire a unui asemenea grup, interlopul fiind condamnat și într-un dosar de înșelăciune cu file CEC. Ambele dosare – „Împăratul” și cel cu filele CEC – au fost instrumentate tot de DIICOT Arad.

Sursa: aradon.ro

×