x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Jandarmeria, precizări după agresarea lui Gelu Voican Voiculescu: Se fac demersuri pentru identificarea agresorului

Jandarmeria, precizări după agresarea lui Gelu Voican Voiculescu: Se fac demersuri pentru identificarea agresorului

21 Dec 2019   •   13:47
Jandarmeria, precizări după agresarea lui Gelu Voican Voiculescu: Se fac demersuri pentru identificarea agresorului

Jandarmeria Capitalei vine cu precizări după incidentul produs, sâmbătă, în Piaţa Universităţii, unde a fost agresat directorul general al Institutului Revoluţiei, Gelu Voican Voiculescu, afirmând că se fac demersuri în vederea identificării agresorului.

"Incidentul s-a produs în Piaţa Universităţii la o activitate de comemorare a 30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989. La ora 12:15, pe timpul slujbei religioase, o persoană a fost lovită cu un obiect în zona capului. În acele momente de îmbulzeală, a fost necesară intervenţia forţelor de ordine, prezente pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru a-l scoate din zonă pe cel accidentat. La acest moment, se fac demersuri în vederea identificării agresorului", menţionează sursa citată.

Gelu Voican Voiculescu a fost scos de jandarmi, sâmbătă, din mulţimea adunată în Piaţa Universităţii, după ce mai multe persoane l-au huiduit şi l-au agresat.

Câteva zeci de persoane s-au adunat, sâmbătă, la Troiţa din Piaţa Universităţii, dedicată victimelor Revoluţiei din Decembrie 1989 pentru a lua parte la ceremonia religioasă de comemorare a celor care au căzut la evenimentele din urmă cu 30 de ani.

AGERPRES

×