x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Laura Codruța Kovesi, favorizată de instanță în procesul cu jurnaliștii Antena 3 și Lumea Justiției

Laura Codruța Kovesi, favorizată de instanță în procesul cu jurnaliștii Antena 3 și Lumea Justiției

de Antena 3    |    18 Apr 2016   •   21:16
Laura Codruța Kovesi, favorizată de instanță în procesul cu jurnaliștii Antena 3 și Lumea Justiției

Devine tot mai clar ca procesul dintre sefa DNA Laura Kovesi si jurnalistii Antena 3 Mihai Gadea, Radu Tudor, Bianca Nae, Mugur Ciuvica si Razvan Savaliuc de la Lumeajustitiei.ro este o mascarada cu final previzibil – executarea jurnalistilor, dar nu oricum, ci pe fata, sa se stie ca nimeni nu trebuie sa mai deschida gura, scrie luju.ro.

Site-ul Lumea Justiției amintește ca, la fond, judecatoarea Crina Buricea, de la Tribunalul Bucuresti, a obligat jurnalistii enumerati la plata exorbitantei sume de 250.000 lei (aproape 60.000 euro) daune morale pentru cateva intrebari si comentarii firesti rostite intr-o emisiune, absolut neprejudiciante pentru sefa DNA. Dovada, Laura Kovesi nu a produs in proces nicio proba a prejudiciului pe care a pretins ca l-ar fi suferit. A venit doar cu un Raport al CSM din 2014,  de aparare a reputatiei Laurei Kovesi, pentru afirmatii facute in emisiunea Sinteza Zilei din 19.06.2014, care a fost folosit de judecatoarea Crina Buricea ca “regina probelor”. Exclusiv pe acest raport au fost crosetate atat fapta ilicita, cat si prejudiciul, desi culmea, atentie, la una din sedintele de judecata de la fond sefa DNA Laura Kovesi a spus “Eu nu pot dovedi prejudiciul!”

Subiectul a fost dezbătut în ediția de luni a emisiunii Punctul de Întâlnire. Adina Anghelescu a explicat, în detaliu, întreaga poveste.

×