x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Mai multe culturi de canabis depistate de polițiști în Brașov

Mai multe culturi de canabis depistate de polițiști în Brașov

20 Sep 2018   •   15:33
Mai multe culturi de canabis depistate de polițiști în Brașov

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au ridicat, în urma a trei percheziţii efectuate în municipiul Braşov şi în comuna Dumbrăviţa, 53 de plante de canabis, 130 grame canabis şi 3.050 euro, precizează IPJ Braşov, într-un comunicat transmis joi AGERPRES. 

''La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT-Serviciul Teritorial Braşov, au efectuat trei percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Braşov şi a comunei Dumbrăviţa, la reşedinţa şi casa de vacanţă ale unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Craiova, care locuieşte fără forme legale în Braşov. În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite două culturi indoor de canabis cu 53 de plante aflate în diferite stadii de dezvoltare, 130 grame canabis, resturi vegetale şi inflorescenţe, fertilizanţi şi instalaţii necesare întreţinerii culturii. De asemenea, poliţiştii au identificat suma de 3.050 euro, despre care există indicii că ar proveni din comercializarea acestor substanţe, asupra căreia s-a luat măsura instituirii sechestrului asigurator'', menţionează comunicatul de presă. 

Potrivit sursei citate, cel în cauză este bănuit că, în perioada aprilie-septembrie 2018, ar fi înfiinţat şi îngrijit respectivele culturi indoor de canabis. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru trafic de droguri. Cercetările sunt continuate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului. AGERPRES

×