x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Mandat de arestare emis pe numele unui bărbat care a adresat ameninţări cu moartea pe Facebook

Mandat de arestare emis pe numele unui bărbat care a adresat ameninţări cu moartea pe Facebook

14 Feb 2020   •   17:48
Mandat de arestare emis pe numele unui bărbat care a adresat ameninţări cu moartea pe Facebook

Pe numele unui constănţean de 35 de ani a fost emis, vineri, un mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, după ce poliţia s-a autosesizat privind o postare video pe Facebook în care suspectul ameninţa cu moartea persoane ce au fost martori într-un proces în care acesta era judecat.

"Urmare a sesizării din oficiu a poliţiştilor Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa cu privire la săvârşirea infracţiunii de răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei, în cursul zilei de astăzi, instanţa de judecată a emis pe numele unui bărbat, de 35 de ani, măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Conform sursei citate, din cercetări a reieşit faptul că bărbatul în cauză ar fi adresat ameninţări cu moartea şi acte de agresiune fizică unor persoane, în timpul intervenţiei într-o înregistrare audio-video, efectuată, în direct, de către un alt bărbat, pe o reţea de socializare.

Surse din IPJ Constanţa au declarat, pentru AGERPRES, că individul s-a sustras vara trecută executării unui mandat de arestare preventivă, fugind în străinătate, după ce a provocat un scandal, într-un club din staţiunea Mamaia.

În septembrie 2019, într-o postare video pe Facebook a unui individ, bărbatul de 35 de ani intervenea şi el, adresând respectivele ameninţări cu moartea.

În ianuarie 2020, constănţeanul căutat la nivel internaţional după ce în iulie 2019 a tras focuri de armă într-un club din staţiunea Mamaia a fost depistat în Marea Britanie, acesta fiind extrădat, preluat de poliţişti de la Aeroportul Henry Coandă şi introdus în arestul IPJ.

Pe numele bărbatului, din localitatea Mihai Viteazu, era emis de către Judecătoria Constanţa un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii publice. În zorii zilei de 7 iulie 2019, pe fondul unui conflict spontan iscat într-un club din nordul staţiunii Mamaia, suspectul a tras două focuri de armă în plan vertical, fără a se înregistra victime.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: amenintari facebook