x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Manelistul Dani Mocanu, trimis în judecată pentru incitare la ură și discriminare împotriva femeilor

Manelistul Dani Mocanu, trimis în judecată pentru incitare la ură și discriminare împotriva femeilor

15 Ian 2020   •   14:51
Manelistul Dani Mocanu, trimis în judecată pentru incitare la ură și discriminare împotriva femeilor

Controversatul manelist Dani Mocanu a fost trimis în judecată pentru un videoclip în care incita la ură contra femeilor, scrie Antena 3.

Controversatul manelist Dani Mocanu a fostr trimis în judecată de procurori pentru incitare la ură și discrimare. Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, Mocanu este acuzat că în aprilie anul trecut a urcat pe YouTube un videoclip în care incita la ură și discriminare contra femeilor.

Videoclipul s-a viralizat rapid și la finalul lunii noiembrie 2019 el înregistra 18 milioane de vizualizări. Mocanu a făcut bani din asta, câștigând circa 34.000 de dolari din publicitate.

În iulie anul trecut, Mocanu a fost săltat de mascați din casa lui din Pitești pentru videoclipul intitulat Curwa. Manelistul riscă să stea la închisoare de la 6 luni la 3 ani sau să fie sancţionat cu amendă.

Melodia se află încă pe platforma YouTube și a trecut între timp de 20 de milioane de vizualizări. 

×