x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Medicul Gheorghe Burnei a fost REȚINUT pentru 24 de ore

Medicul Gheorghe Burnei a fost REȚINUT pentru 24 de ore

11 Dec 2016   •   07:56
Medicul Gheorghe Burnei a fost REȚINUT pentru 24 de ore

Şeful secţiei de ortopedie a Spitatului Marie Curie, Gheorghe Burnei, a fost reţinut de procurorii de la Parchetul Capitalei pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, informează dcnews.ro.

 

Medicul a fost reţinut după ce a fost audiat mai multe ore, acesta participând anterior la percheziţiile făcute sâmbătă la imobilele pe care le deţine şi la biroul său.

"Niciodată nu am luat bani pentru operaţii", a declarat Gheorghe Burnei când a ajuns la Spitalul Marie Curie pentru a participa la percheziţii, refuzând să facă alte precizări.

Medicul ortoped Gheorghe Burnei, acuzat că ar fi făcut experimente pe copii, a fost ridicat sâmbătă de poliţişti. Procurorii Parchetul Tribunalului Bucureşti s-au autosesizat în urma apariţiei unor informaţii şocante.

Scandalul a apărut în urma unui articol apărut pe Casa Jurnalistului, în care doctorul este acuzat de părinţii unei fete de 19 ani că ar fi experimentat cu un implant neomologat pe fiica lor, atunci când era doar o fetiță.

×