x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ministerul Public: Cazul morţii procurorului Ramona Bulcu este cercetat

Ministerul Public: Cazul morţii procurorului Ramona Bulcu este cercetat

26 Apr 2019   •   14:06
Ministerul Public: Cazul morţii procurorului Ramona Bulcu este cercetat

Cazul morţii procurorului Ramona Bulcu este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul, informează o postare pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Public.

"În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie, a încetat din viaţă colega noastră, procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul. Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice", se arată în mesaj.

Fostul procuror şef al Biroului de Informare şi Relaţii publice din cadrul Parchetului General, Ramona Bulcu, a decedat, vineri, după ce s-a aruncat de la aproximativ 20 de metri din sediul instituţiei.

Poliţia a anunţat că prin apel 112 s-a anunţat că o femeie s-a precipitat de la mare înălţime din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. La faţa locului s-a deplasat Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei şi un procuror criminalist pentru a declanşa cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul. AGERPRES

×