x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Nou dosar penal pentru criminala de la metrou. De ce este acuzată acum Magdalena Șerban

Nou dosar penal pentru criminala de la metrou. De ce este acuzată acum Magdalena Șerban

24 Dec 2017   •   08:29
Nou dosar penal pentru criminala de la metrou. De ce este acuzată acum Magdalena Șerban

Criminala care a şocat întreaga Românie continuă să comită comită infracţiuni şi în spatele gratiilor şi se alege cu un nou dosar penal. Acum va fi cercetată și pentru ultraj. Reprezentanții Penitenciarului Jilava au făcut o plângere la Parchet, după ce femeia a amenințat cu moartea şi a atacat două agente care o supravegheau.

Femeia, care pare să aibă probleme de sănătate mintală și de stăpânire a controlului, a atacat în închisoare două persoane, responsabile de paza sa. Fără să fi avut un conflict anterior cu ele, Magdalena Șerban se pare că a ales să-şi verse mânia asupra lor, informează stiripesurse.ro.

„În data de 18 decembrie 2017, persoana privată de libertate M.Ş, arestată preventiv pentru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat înjurii şi ameninţări cu moartea asupra a două agente supraveghetor din zona de deţinere. Conform dispăziţiilor legale, s-a procedat la anunţarea conducerii unităţii, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Conform articolului 257 CP, care spune că „ameninţarea săvârşită prin mijloace de comunicare împotriva unui funcţionar public aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege. Administraţia locului de detenţie va dispune măsurile disciplinare prevăzute de legislaţia în vigoare." a declarat Denisa Ene, purtător de cuvânt al Spitalului Penitenciar Jilava.

×
Subiecte în articol: magdalena serban