x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Noul prefect de Olt, Angela Nicolae, a depus jurământul

Noul prefect de Olt, Angela Nicolae, a depus jurământul

01 Aug 2019   •   17:37
Noul prefect de Olt, Angela Nicolae, a depus jurământul

Prima femeie prefect din istoria judeţului Olt, Angela Nicolae, a fost investită joi în funcţie, ceremonia de depune a jurământului având loc în cadru restrâns, în contextul evenimentelor din Caracal.

Angela Nicolae este al doisprezecelea prefect al judeţului după 1990 şi îi urmează lui Silviu Neacşu, care a fost eliberat din funcţie după cazul de la Caracal.

Până la numirea în funcţia de prefect, Angela Nicolae a condus Serviciul Resurse Umane şi Managementul Unităţilor Sanitare din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Olt.

"Astăzi, 1 august 2019, prefectul judeţului Olt, doamna Angela Nicolae, a depus jurământul într-un cadru restrâns, având în vedere evenimentele înregistrate pe raza judeţului Olt. La ceremonia de depunere a jurământului au participat domnul Secretar de Stat Adrian Petcu din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, şefii de arme din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din judeţ şi directori ai serviciilor publice deconcentrate. Prin Hotărârea Guvernului nr.541/2019 doamna Nicolae Angela a fost împuternicită să exercite cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, funcţia publică de prefect al judeţului Olt", se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului Olt.

AGERPRES

×