x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Noul şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, instalat în funcţie de ministrul Carmen Dan

Noul şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, instalat în funcţie de ministrul Carmen Dan

19 Ian 2018   •   13:00
Noul şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, instalat în funcţie de ministrul Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a participat, vineri, la instalarea în funcţie a noului şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, precum şi a adjunctului acestuia, Florin Dragnea.

''Am prezentat noul inspector al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, şi inspectorul general adjunct, cel cu care va face echipă, Florin Dragnea. A fost o discuţie prin care am transmis asumarea unei misiuni care priveşte reforma profundă pe care şi-au asumat ca împreună şi cu susţinerea conducerii MAI să o înfăptuiască. Ce s-a întâmplat este o situaţie dificilă, dar eu am spus că are izvoarele în Poliţia Română. (...) Ne-am asumat ca într-o primă instanţă să avem o analiză a problemelor din sistem şi, în cel mult o lună, un plan de măsuri cu termene asumate. Poliţia are nevoie de o reformă profundă'', a spus Carmen Dan. 

Întrebată despre motivele pentru care a cerut retragerea lui Bogdan Despescu, ea a menţionat proasta comunicare şi gestionare a problemei în cazul poliţistului acuzat de pedofilie, adăugând că acesta a fost pus la dispoziţie, urmând a fi identificat un post. AGERPRES

×