x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie O româncă a fost arestată pentru crima comisă în urmă cu 12 ani

O româncă a fost arestată pentru crima comisă în urmă cu 12 ani

20 Noi 2019   •   15:16
O româncă a fost arestată pentru crima comisă în urmă cu 12 ani

O femeie din Hunedoara, care a comis o crimă în urmă cu 12 ani, a fost arestată în Italia, după cum a anunțat Inspectoratul General al Poliției Române.

Ana Maria Murg fusese dată în urmărire internațională, fiind clasificată în categoria 'most wanted', după ce a fost condamnată definitiv de Tribunalul Hunedoara la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

În noaptea de 15/16 septembrie 2007, aceasta a participat la uciderea unui tânăr, alături de alte două persoane. În apropierea unei discoteci din localitatea Tâmpa, Ana Maria Murg  l-a lovit pe bărbat cu pumnii și picioarele, apoi cu o bâtă de baseball. Victima a decedat două zile mai târziu la spital din cauza loviturilor primite. 

Femeia avea 18 ani când a săvârșit omorul. Acum a fost prinsă de carabinierii Unităţii de Investigaţii din Napoli, după ce a fost localizată în localitatea Scafati, în urma activităţilor de cooperare internaţională şi a schimbului de informaţii dintre autorităţile judiciare române şi cele italiene.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: avort crima na maria murg