x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie O serie de minciuni găsite în Dosarul Revoluției. Ce spune Augustin Lazăr despre proiectul trimis la minister

O serie de minciuni găsite în Dosarul Revoluției. Ce spune Augustin Lazăr despre proiectul trimis la minister

13 Apr 2019   •   14:30
O serie de minciuni găsite în Dosarul Revoluției. Ce spune Augustin Lazăr despre proiectul trimis la minister
Sursa foto: DIANA OROS

Ana Maria Bujor a prezentat la Antena 3 o serie de minciuni legate de Dosarul Revoluției. 

„Dosarul Revoluției nu este nici pe departe cel despre care vorbește Augustin Lazăr. Există în acest moment în instanțe și în parchete nu mai puțin de cinci mii de cauze care vizează Revoluția. Aici vorbim de 1.601 de cauze care sunt instrumentate de parchetele militare din teritoriu. Avem 2894 de dosare care au fost instrumentate de Secția Parchetelor Militare și Parchetul Militar București.

Ultimul punct pe care noi l-am abordat este acela că domnul Augustin Lazăr a mințit în momentul în care a trimis la Ministerul Justiției proiectul său. Spun asta pentru că pe 25 martie, în momentul în care a trimis acel proiect, e afirmă în proiect faptul că a trimis în judecată Dosarul Revoluției, ceea ce nu se întâmplase. Dosarul Revoluției sau ceea ce spune el că reprezintă această cauză a fost trimis în judecată undeva în luna aprilie”, a explicat Ana Maria Bujor. 

×
Subiecte în articol: dosarul revolutiei minciuni