x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Onţanu a violat sediul Arestului

Onţanu a violat sediul Arestului

29 Mar 2016   •   16:20
Onţanu a violat sediul Arestului

Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 a deschis o anchetă în care cercetează modul în care primarul Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu, s-a prezentat la Arestul Poliţiei Capitalei.

Potrivit informaţiilor furnizate de Serviciul de Investigaţii Criminale, primarul ar fi venit la Arestul Capitalei într-un automobil al Poliţiei Locale a Sectorului 2, cu girofarul aprins, intrând în sediu fără să ceară permisiunea.

Astfel, şoferul lui Onţanu, poliţistul local identificat cu iniţialele M.L.Ş, ar fi profitat că un automobil tocmai ieşea din curtea instituţiei şi ar fi intrat pe aceeaşi poartă fără să ceară permisiunea în acest sens. Potrivit Poliţiei Capitalei, zona era una de siguranţă, cu acces restricţionat.

Neculai Onţanu a fost arestat preventiv, săptămâna trecută, pentru 30 de zile, fiind acuzat că a luat mită un teren de 1.500 de metri pătraţi, în valoare de 4,2 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea mai multor terenuri de aproximativ 83.500 de metri pătraţi unui beneficiar al drepturilor litigioase, care este denunţătorul în acest caz.

Poliţistul local care l-a condus pe primar la arest este cercetat penal pentru violarea sediului profesional. Poliţistul de la poartă, care nu l-a oprit, va fi sancţionat.

×