x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Plângerea depusă de fiul lui Dragnea, clasată de procurori

Plângerea depusă de fiul lui Dragnea, clasată de procurori

14 Mar 2019   •   11:42
Plângerea depusă de fiul lui Dragnea, clasată de procurori

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au clasat dosarul deschis în urma unei plângeri depuse de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, care a reclamat că a fost agresat verbal pe stradă de Ştefan Caramitru, fiul lui Ion Caramitru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului, Andreea Ceauşu, în acest dosar au fost efectuate cercetări in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, hărţuire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Dosarul a fost clasat pentru că faptele nu sunt prevăzute de legea penală sau faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii.

În septembrie 2018, Valentin Dragnea şi soţia acestuia au depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 în care au reclamat că au fost agresaţi verbal pe stradă de Ştefan Caramitru.

Ştefan Caramitru a explicat la acea vreme că a avut un incident minor cu Valentin Dragnea, cei doi locuind pe aceeaşi stradă din cartierul Cotroceni din Bucureşti.

Fiul lui Ion Caramitru susţinea că a fost "persiflat" de soţia lui Valentin Dragnea, iar el le-a reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea faţă de cetăţeni.

Caramitru mai spunea că i-a fost greu să nu reacţioneze la un atac verbal, mai ales după experienţa avută în noaptea de 10 august la protestul din Piaţa Victoriei.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara pe 24 septembrie 2018 că fiul său a fost agresat de mai multe ori, motiv pentru care a decis să depună o plângere penală. AGERPRES/

×