x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie PNL şi PMP au depus la Camera Deputaţilor o moţiune simplă pe Transporturi

PNL şi PMP au depus la Camera Deputaţilor o moţiune simplă pe Transporturi

27 Mar 2019   •   12:31
PNL şi PMP au depus la Camera Deputaţilor o moţiune simplă pe Transporturi

PNL şi PMP au depus, miercuri, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă pe Transporturi.

"Înaintăm moţiunea simplă "Mandatul ministrului Cuc cu numărul 3 este unul de nota 3", iniţiată de deputaţii PNL şi PMP", a anunţat, în plen, deputatul liberal Lucian Bode.

"Poate sunteţi surprinşi că, la o lună de la preluarea mandatului de ministru al Transporturilor de către dl Răzvan Cuc, Opoziţia a decis să sancţioneze cu o moţiune simplă activitatea ministrului Transporturilor. Citind textul moţiunii simple veţi constata că existe motive suficiente care legitimează demersul nostru. Într-o lună de mandat, două domenii strategice pentru economia României, mă refer la sectorul feroviar şi sectorul aerian, se află într-o criză fără precedent din cauza unor decizii iresponsabile în ceea ce priveşte managementul acestor sectoare. În cele câteva săptămâni de mandat, dl ministru Cuc a girat o serie de modificări legislative care aruncă în derivă transportul public de persoane, intrajudeţean, interjudeţean şi transportul în regim de taxi. Pentru aceste motive, deputaţii PNL şi PMP depun moţiunea simplă", a adăugat Bode.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor urmează să stabilească un calendar privind dezbaterea şi votul pe moţiunea simplă. AGERPRES

×