x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Polițiștii orădeni cer ajutorul populației pentru depistarea adolescentei care și-a înjunghiat bunica

Polițiștii orădeni cer ajutorul populației pentru depistarea adolescentei care și-a înjunghiat bunica

10 Aug 2018   •   15:25
Polițiștii orădeni cer ajutorul populației pentru depistarea adolescentei care și-a înjunghiat bunica

Poliţiştii orădeni au făcut publică fotografia adolescentei care şi-a înjunghiat bunica şi a dispărut, cerând ajutorul orădenilor ca să o găsească. Bordaş Abigail a plecat de acasă miercuri, în jurul orei 18.30, şi de atunci nu a mai revenit.

Adolescenta are aproximativ 1,60 m înălţime, 53 kg, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten închis, de lungime medie, rasă în partea stângă, constituţie slabă, nu are semne particulare şi a plecat de acasă îmbrăcată în maiou negru, blugi scurţi, pantofi sport, negri cu alb.

"Minora a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată, pe raza municipiului Oradea. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", se arată în comunicatul transmis de Poliţie.

De precizat că, deși fapta comisă de adolescentă este gravă, ea nu va răspunde penal.

Citește tot articolul pe ebihoreanul.ro

×