x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Principalul suspect în cazul dublei crime din Satu Mare, reţinut. Va fi prezentat instanţei pentru arestare preventivă

Principalul suspect în cazul dublei crime din Satu Mare, reţinut. Va fi prezentat instanţei pentru arestare preventivă

01 Noi 2018   •   09:51
Principalul suspect în cazul dublei crime din Satu Mare, reţinut. Va fi prezentat instanţei pentru arestare preventivă

Principalul suspect în cazul dublei crime din municipiul Satu Mare a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, informează, joi, un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

"În urma măsurilor specifice operative întreprinse de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracţiunii de omor calificat la data de 30 octombrie a.c., în municipiul Satu Mare, ca fiind un bărbat de 34 de ani, din municipiul Satu Mare. Astfel că, după ce a fost prins în cursul zilei de ieri, 31 octombrie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 1 noiembrie a.c., să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă", precizează IPJ Satu Mare.

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost descoperiţi ucişi în propria locuinţă din municipiul Satu Mare, având răni în zona gâtului.

Cele două victime, care aveau 74 şi 39 de ani, au fost descoperite într-un apartament din municipiul Satu Mare de către o vecină.AGERPRES

×
Subiecte în articol: crima