x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Procurorii militari investighează accidentul aviatic de la Feteşti

Procurorii militari investighează accidentul aviatic de la Feteşti

07 Iul 2018   •   15:45
Procurorii militari investighează accidentul aviatic de la Feteşti

Procurori militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti s-au sesizat din oficiu, sâmbătă, cu privire la producerea unui accident aviatic în apropiere de autostrada A2, deplasându-se la locul accidentului pentru efectuarea actelor de urmărire penală specifice, informează PÎCCJ. 

 

Un avion Mig 21 Lancer, care participa la mitingul aerian organizat cu prilejul Zilei Porţilor deschise de la Baza Aeriană Borcea, s-a prăbuşit în timpul demonstraţiei, în apropierea staţiei de taxare de la Feteşti. 

Pilotul aeronavei MiG 21 LanceR, prăbuşită la Feteşti, a murit, a anunţat Ministerul Apărării Naţionale. 

''Locotenent-comandorul Florin Rotaru, pilotul aeronavei MiG 21 LanceR prăbuşită la Feteşti, şi-a pierdut viaţa. Ofiţerul era în vârstă de 36 de ani şi îndeplinea funcţia de pilot-şef în cadrul Escadrilei 861 Aviaţie Luptă, Baza 86 Aeriană Feteşti. Aeronava pilotată de locotenent-comandorul Florin Rotaru s-a prăbuşit sâmbătă, 7 iulie, în jurul orei 13.30, după un zbor executat în cadrul unui miting aerian organizat pe aerodromul militar Borcea, precizează MApN. AGERPRES

×