x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Scandalos! Judecătoarea dosarului 10 august, relații strânse cu procurorul Pîrlog

Scandalos! Judecătoarea dosarului 10 august, relații strânse cu procurorul Pîrlog

de Dan Constantin    |    10 Aug 2020   •   14:10
Scandalos! Judecătoarea dosarului 10 august, relații strânse cu procurorul Pîrlog

Judecătoarea Ruxandra Grecu, de la Curtea de Apel București, care are de luat decizia redeschiderii dosarului 10 august are suficiente motive să fie incompatibilă pentru acest caz.

Ruxandra Grecu a fost judecată de Secția judecători ÎN MATERIE DISCIPLINARĂ a CSM pentru că nu s-a prezentat la în februarie 2019 la ședința în care era  programată. Cei care aveau termene la acea dată , inclusiv deținuți, au trebuit să aștepte ore bune până s-a învrednicit Ruxandra Grecu să se prezinte la instanță.

În fața CSM, Grecu   a fost apărată de procurorul Bogdan Pîrlog, în calitate de co-președinte al Asociației Inițiativa pentru Justiție. Rezultă că judecătoarea ar fi membru al AIJ, care a intervenit în apărarea magistratului cercetat pentru abatere disciplinară.

Acum a ajuns să judece redeschiderea dosarului 10 august, cerută cu vehemență prin apeluri publice de AIJ.În plus, procurorul militar Pîrlog este unul din personajele dosarului.

 Grecu a făcut o cerere de retragere în judecarea dosarului, care a fost respinsă. Și cererea de recuzare a șefilor jandarmeriei pentru care se cere redeschiderea urmăririi penale a fost respinsă luni.

 Curat judecare dreaptă rămasă în pronunțare! . 

×