x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Senatorul Bodog acuză: dosarul de la DNA reprezintă o răzbunare a unei angajate din minister

Senatorul Bodog acuză: dosarul de la DNA reprezintă o răzbunare a unei angajate din minister

de Ion Alexandru    |    24 Sep 2019   •   08:53
Senatorul Bodog acuză: dosarul de la DNA reprezintă o răzbunare a unei angajate din minister
Sursa foto: observator.tv

Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, pentru care DNA cere aviz din partea Senatului, în vederea punerii sub acuzare pentru abuz în serviciu și fals intelectual, le-a declarat membrilor Comisiei Juridice că este victima unei răzbunări personale a unei foste salariate din minister, care a fost dată afară. Bodog arată că a aflat din presă despre faptul că este vizat de un dosar penal și că nu a fost niciodată chemat în fața organelor de urmărire penală pentru a fi audiat.

„În dosar se arată că organele de urmărire penală s-ar fi sesizat din oficiu, însă am convingerea că este vorba despre o răzbunare personală, din partea unei doamne funcționar public cu funcție de conducere în cadrul Ministerului Sănătății, aceasta fiind, de fapt, persoana care a formulat plângerea penală. De altfel, din filele dosarului, rezultă clar că această persoană este singura care a fost audiată, în afară de consilierii personali ai subsemnatului”, a precizat, în fața Comisiei Juridice, senatorul Bodog.

Săptămâna trecută, Comisia Juridică a emis un raport de respingere a cererii de urmărire penală, urmând ca situația lui Bodog să fie tranșată în plenul Senatului.

×
Subiecte în articol: Florian Bodog