x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Sinteza zilei: Dovezi incendiare în scandalul înregistrărilor cu Traian Băsescu

Sinteza zilei: Dovezi incendiare în scandalul înregistrărilor cu Traian Băsescu

de Antena 3    |    04 Ian 2017   •   21:48
Sinteza zilei: Dovezi incendiare în scandalul înregistrărilor cu Traian Băsescu

Mihai Gâdea și Răzvan Dumitrescu prezintă, miercuri, la ”Sinteza zilei”, dovezi incendiare în scandalul înregistrărilor cu fostul președinte Traian Băsescu.

”Acest scandal este mai important decât numele implicate, decât trusturi de presă, decât libertatea de exprimare, pentru că aici ne este pus în fața ochilor adevărul așa cum era el văzut din spatele cortinei. Justiția ni s-a spus că este independentă. O minciună! (...) Justiția era un instrument politic pentru a-i înfunda pe cei care se opuneau sistemului”, a spus Mihai Gâdea, la începutul emisiunii.

”Ni s-a spus că în dosarul acesta (dosarul Telepatia - n.r.) e vorba de o privatizare nu este în regulă. Minciună! Era singura privatizare din toate acele privatizări care se făcuseră și era un succes. Ni s-a spus că în speța acesta nu e vorba de Antena 3. Minciună, pentru că se vede foarte clar că despre asta este vorba. Cred că în momentul de față, România are de-a face cu cel mai mare scandal din ultimii ani. Fostul președinte al României spune pe acea înregistrare că România este un stat mafiot”, a mai spus Mihai Gâdea.

Dispărut de câteva zile, Sebastian Ghiţă dezvăluie într-o serie de înregistrări video detalii incendiare legate de relația acestuia cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Fostul deputat susţine, într-o înregistrare recentă, că în ultimii zece ani "multor persoane" li s-au făcut nedreptăţi în justiţie, în sensul că dosarele au fost "măsluite", despre astfel de lucruri având cunoştinţă şi fostul şef al statului Traian Băsescu.

Dana Grecu și Radu Tudor au difuzat, marți, în emisiunea La ordinea zilei, o înregistrare audio în care Traian Băsescu vorbește cu o persoană încă neidentificată despre cum a fost măsluit dosarul lui Dan Voiculescu. Potrivit spuselor fostului președinte, Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi și judecătoarea Camelia Bogdan ar fi aranjat condamnarea profesorului Dan Voiculescu.

VIDEO, pe antena3.ro

×