x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Suciu: Premierul urmăreşte cazul poliţiştilor supuşi unor controale după ce au investigat moartea lui Bogdan Gigină

Suciu: Premierul urmăreşte cazul poliţiştilor supuşi unor controale după ce au investigat moartea lui Bogdan Gigină

23 Mar 2016   •   17:56
Suciu: Premierul urmăreşte cazul poliţiştilor supuşi unor controale după ce au investigat moartea lui Bogdan Gigină

Purtatorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat că prim-ministrul Cioloş a avut o discuţie cu ministrul de Interne, Petre Tobă, după ce au apărut informaţii că poliţiştii de la serviciul Omoruri care au investigat moartea poliţistului Bogdan Gigină susţin că au primit trei controale după ce au finalizat ancheta.

”(Premierul - n.r) a citit această informare de presă şi a avut o discuţie în acest sens cu ministrul de Interne pentru o clarificare a situaţiei. Ministrul susţine şi a justificat acest lucru că nu se poate vorbi de un abuz în exercitarea funcţiei, dar trebuie să vă spun că premierul urmăreşte cu atenţie întregul caz, aşa încât suspiciunea aceasta să dispară”, a declarat, miercuri, după şedinţă, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

Suciu a precizat că, dacă va fi necesar, premierul va trimite Corpul de control pentru a verifica această situaţie.

”Dacă va considera necesar, sigur. Deocamdată, e devreme să vă spun acest lucru”, a arătat Suciu.

În presă au apărut informaţii cum că poliţiştii de la serviciul Omoruri care au investigat moartea poliţistului Bogdan Gigină, aflat în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, au acuzat faptul că au primit trei controale după ce au finalizat ancheta.

×