x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tăriceanu, despre decizia CCR în cazul Kovesi: A trecut destul de mult timp

Tăriceanu, despre decizia CCR în cazul Kovesi: A trecut destul de mult timp

25 Iun 2018   •   14:23
Tăriceanu, despre decizia CCR în cazul Kovesi: A trecut destul de mult timp

Şeful Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni că preşedintele Klaus Iohannis a avut "destul de mult timp" la dispoziţie pentru a da un răspuns cu privire la decizia Curţii Constituţionale privind revocarea procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. 

"Nu ştiu care este planul de comunicare şi modul în care îşi ia deciziile preşedintele, dar cred că în momentul de faţă a trecut destul de mult timp pentru ca o citire, aşa, aşezată şi profundă să dea posibilitatea ajungerii la concluzie", a afirmat Tăriceanu la Palatul Parlamentului. 

Întrebat dacă s-a discutat în coaliţie despre alegerile prezidenţiale şi despre anunţul lui Iohannis de a candida pentru un nou mandat, Tăriceanu a mai declarat că nu este comentator pentru a fi preocupat de ce anume face actualul şef al statului. 

"Eu nu sunt comentator să mă preocupe ce face actualul preşedinte. Preşedintele a găsit de cuviinţă să anunţe acest lucru, nu ştiu exact care sunt resorturile care l-au determinat şi nici nu vreau său fac speculaţii pe acest subiect", a arătat el. 

Întrebat dacă s-a decis în privinţa unei candidaturi la Preşedinţie, Tăriceanu a spus că nu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Călin Popescu-Tăriceanu