x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Toader: Voi prezenta în Parlament raportul privind activitatea Ministerului Public, DIICOT şi DNA

Toader: Voi prezenta în Parlament raportul privind activitatea Ministerului Public, DIICOT şi DNA

15 Feb 2018   •   18:18
Toader: Voi prezenta în Parlament raportul privind activitatea Ministerului Public, DIICOT şi DNA

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, că va prezenta săptămâna viitoare, în camerele reunite ale Parlamentului, raportul privind activitatea desfăşurată la nivelul Ministerului Public, DIICOT şi DNA.

"Distinct de raportul pe care îl voi prezenta în Parlament săptămâna următoare, în cursul zilei de joi, la o oră pe care o voi anunţa în timp util, voi face o informare de presă în care voi prezenta conţinutul şi concluziile raportului cu referire la activitatea DNA", a precizat Toader, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul Ministerului Justiţiei. 

El a adăugat că a purtat o discuţie cu premierul Viorica Dăncilă, care i-a solicitat să prezinte public rezultatele evaluării. 

"Astăzi, înaintea şedinţei de Guvern, am avut o întrevedere cu doamna prim-ministru referitoare la evaluarea activităţii Ministerului Public, solicitându-mi să comunic public rezultatele evaluării indiferent care vor fi acestea. Potrivit legii, voi prezenta în Camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfăşurată la nivelul Ministerului Public, la nivelul DIICOT-ului, la nivelul DNA-ului. Prezentarea respectivului raport constituie o obligaţie a ministrului Justiţiei. Este prevăzută în articolul 79 din Legea privind organizarea judiciară", a spus Toader. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tudorel toader