x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ucigaşul vânzătoarei de la magazinul de pe Calea Victoriei, arestat preventiv

Ucigaşul vânzătoarei de la magazinul de pe Calea Victoriei, arestat preventiv

29 Apr 2016   •   17:35
Ucigaşul vânzătoarei de la magazinul de pe Calea Victoriei, arestat preventiv
Sursa foto: Foto: Adrian Manolache

Tiberiu Radu, acuzat că a ucis o vânzătoare de la magazinul de pe Calea Victoriei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a decis vineri Tribunalul Bucureşti.

Din primele cercetări reiese că, joi, în jurul orei 9,00, Tiberiu Radu, în vârstă de 42 de ani, a pătruns într-un magazin situat pe Calea Victoriei şi a înjunghiat o vânzătoare în vârstă de 38 de ani. Bărbatul era supărat că femeia îl părăsise, cei doi având o relaţie de aproximativ un an. Anchetatorii au descoperit că Tiberiu Radu i-a aplicat femeii lovituri cu un cuţit având lama de aproximativ 25 cm, provocând victimei 25 de plăgi la nivelul toracelui, capului, braţelor şi piciorului stâng.

În urma unei apel la numărul de urgenţă 112, la locul crimei a sosit o ambulanţă SMURD, însă medicii nu au reuşit să o resusciteze pe femeie.

Magazinul unde s-a produs crima aparţine Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, care a declarat că vânzătoarea făcuse mai multe sesizări la poliţie, dar că "autorităţile nu au luat nicio măsură".

Tiberiu Radu a reuşit să fugă de la locul faptei, şi-a schimbat hainele, după care s-a întors în zona din apropierea magazinului, unde a fost prins de poliţişti, el fiind recunoscut de apropiaţii victimei. De altfel, la faţa locului au venit mai multe persoane, cunoscuţi şi rude ale vânzătoarei, iar tatăl acesteia a leşinat fiind preluat de o ambulanţă şi dus la un spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost efectuată cercetarea la faţa locului de către un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, însoţit de lucrători de poliţie din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic.

Totodată, s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale de către Institutul Naţional de Medicină Legală 'Mina Minovici'.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: crima calea victoriei ucigas criminal