x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un deţinut din Penitenciarul Oradea, arestat preventiv pentru omor, găsit spânzurat în baie

Un deţinut din Penitenciarul Oradea, arestat preventiv pentru omor, găsit spânzurat în baie

20 Noi 2016   •   11:35
Un deţinut din Penitenciarul Oradea, arestat preventiv pentru omor, găsit spânzurat în baie
Sursa foto: FOTO: Cristinel C. Popa

Un bărbat de 28 de ani, cu afecţiuni psihice, arestat preventiv pentru omor, la Penitenciarul Oradea, a fost găsit sâmbătă noaptea spânzurat în baia camerei din infirmeria unităţii, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Oradea, Adina Bîrda, bărbatul a fost găsit la ora 22,15 spânzurat cu un cearceaf legat de duşul din baia camerei din infirmeria unităţii de către deţinutul cu care era cazat.

''S-a anunţat de îndată agentul supraveghetor şi asistentul medical de serviciu care a aplicat primele manevre de resuscitare. La ora 22,20 a fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la 22,30, un echipaj SMURD a continuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire la ora 23,20, s-a constatat decesul. Menţionăm că deţinutul se afla în evidenţele cabinetului medical cu afecţiuni cronice psihice'', se arată în comunicat.

De asemenea, adaugă sursa citată, a fost informat Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor şi Serviciul de Medicină Legală care efectuează cercetări în cauză.

Totodată, la nivelul instituţiei a fost demarată o anchetă internă pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: judetul bihor omor baie sinucidere oradea