x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Urmărire ca în filme în Suceava, la granița cu Ucraina. Poliția de frontieră a deschis focul

Urmărire ca în filme în Suceava, la granița cu Ucraina. Poliția de frontieră a deschis focul

12 Iun 2016   •   16:15
Urmărire ca în filme în Suceava, la granița cu Ucraina. Poliția de frontieră a deschis focul

Poliţiştii de frontieră suceveni au folosit armamentul din dotare în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, confiscând ţigări în valoare de de peste 120.000 lei şi indisponibilizând un autoturism folosit în comiterea infracţiunii, se arată într-un comunicat remis AGERPRES, duminică, de Biroul de presă al ITPF Sighetu Marmaţiei.

Potrivit sursei citate, la nivelul SPF Brodina din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au observat în apropierea frontierei de stat un grup de persoane care încărca într-un autoturism de teren mai multe colete voluminoase.

S-a procedat la interceptarea şi somarea prin voce a celor în cauză şi deoarece aceştia nu s-au supus, poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de avertisment, în plan vertical.

Cei în cauză au abandonat coletele şi autoturismul şi profitând de terenul împădurit au fugit spre teritoriul statului vecin.

Au fost anunţate şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre eveniment.

În autoturismul de teren abandonat poliţiştii au descoperit mai multe colete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în urma inventarierii rezultând 11.000 pachete ţigări de diferite mărci, în valoare de 121.000 lei.

Pe timpul cercetărilor, s-a constatat că în activitatea infracţională este implicat cetăţeanul român P. M., în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.

Totodată, poliţiştii au mai confiscat ţigări în valoare de peste 10.000 lei descoperite într-un colet abandonat pe raza SPF Siret, dar şi de la un tânăr care s-a prezentat în PTF Siret cu o maşină în care avea ascunse ţigări.

×
Subiecte în articol: trafic cu tigari