x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Vasile Blaga: Nu am fost implicat în numirea membrilor ANRP

Vasile Blaga: Nu am fost implicat în numirea membrilor ANRP

14 Apr 2016   •   14:08
Vasile Blaga: Nu am fost implicat în numirea membrilor ANRP

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat joi, după audierile de la DNA, că nu a fost implicat în numirile de la ANRP.

"Am fost chemat ca martor în dosarul respectiv, tema a fost modul în care au fost făcute numirile, care au fost procedurile pentru numirile în funcții — secretar de stat, șefi de agenții, inclusiv la ANRP. Asta a fost tema discuției. (...) Din nefericire, ați văzut și dumneavoastră câți oameni sunt chemați ca să răspundă pentru ceea ce s-a întâmplat acolo. Deciziile vor fi instanță. Politicienii propun în coaliții oameni care să conducă ministere, secretari de stat și așa mai departe, sigur că în cazul în care unii dintre ei nu au corespuns, cei care i-au propus au cel puțin pe conștiință aceste situații", a spus Blaga, la ieșirea din sediul DNA.

El a adăugat că nu are date și informații cu privire la situația de la ANRP.

"Nu am fost implicat deloc în ceea ce privește această instituție ANRP, în numirea membrilor ei. (...) Eu am propus un secretar de stat atunci, care să facă parte din respectiva instituție", a mai spus Blaga.

Copreședintele PNL Vasile Blaga s-a prezentat joi la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat într-un dosar privind fapte de corupție.

×
Subiecte în articol: vasile blaga