x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Vaslui. Poliţiştii au reţinut un bărbat care făcea contrabandă cu ţigări! Avea 30.000 de ţigarete asupra sa

Vaslui. Poliţiştii au reţinut un bărbat care făcea contrabandă cu ţigări! Avea 30.000 de ţigarete asupra sa

21 Aug 2016   •   16:00
Vaslui. Poliţiştii au reţinut un bărbat care făcea contrabandă cu ţigări! Avea 30.000 de ţigarete asupra sa

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române au depistat în flagrant delict un bărbat, de 44 de ani, bănuit de contrabandă cu ţigări şi au ridicat 30.000 de ţigarete în vederea confiscării.

"La data de 18 august a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au depistat în flagrant delict, pe o stradă din municipiul Iaşi, un localnic, în vârstă de 44 de ani, în timp ce transporta 30.000 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova. Din cercetări a reieşit faptul că, bărbatul ar fi distribuit ţigarete, provenite din contrabandă, pentru a fi comercializate în municipiul Vaslui", se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

Potrivit sursei citate, în aceeaşi zi, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa acestuia, de unde au ridicat, în vederea cercetărilor, 14.000 de lei şi 2 laptop-uri, iar autoturismul folosit pentru transportul ţigaretelor a fost indisponibilizat.

"Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Împotriva celui în cauză, instanţa de judecată a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 zile", se afirmă în comunicat.

La acţiune au participat şi poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vaslui şi Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi.

Sursa: AGERPRES

×