x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Veste bombă în dosarul lui Mario Iorgulescu. A fost anulat mandatul internațional de arestare preventivă

Veste bombă în dosarul lui Mario Iorgulescu. A fost anulat mandatul internațional de arestare preventivă

06 Apr 2020   •   18:24
Veste bombă în dosarul lui Mario Iorgulescu. A fost anulat mandatul internațional de arestare preventivă

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au trimis dosarul lui Mario Iorgulescu înapoi la prima instanţă, pentru rejudecare, deoarece judecătorii au constatat ca nelegală decizia de arestare tânărului.

- Mandatul de arestare internaţională pentru Mario Iorgulescu a fost anulat, deci tânărul rămâne, momentan, în libertate
Mario Iorgulescu rămâne, momentan, în libertate.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au anulat mandatul internaţional de arestare după ce au constatat ca fiind nelegală decizia din primă instanţă. Astfel, cererea procurorilor de arestare a lui Iorgulescu ajunge din nou la Tribunalul Bucureşti, prima instanţă, pentru rejudecare.

Informaţia a fost confirmată de avocatul Cristian Ene, pentru Mediafax.

Potrivit procurorilor, Mario Iorgulescu a condus beat şi drogat în data de 8 septembrie 2019 şi a produs un accident în urma căruia un bărbat a murit. Acesta nu a oprit la semafor şi a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, deşi limita legală era 50 de kilometri pe oră.

Din 23 septembrie, Mario Iorgulescu a fost dus la o clinică din Italia, pentru că şi el a fost rănit grav în urma impactului. Acesta a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, în 31 octombrie, a fost internat la o altă clinică din Italia, unde se află şi în prezent.

×
Subiecte în articol: mario iorgulescu