x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Drumul spre litoral, la preţuri mai mici. TRENUL cu INTERNET GRATUIT şi aer condiţionat a intrat în circulaţie

Drumul spre litoral, la preţuri mai mici. TRENUL cu INTERNET GRATUIT şi aer condiţionat a intrat în circulaţie

de Alina-Elena Vasiliu    |    01 Aug 2014   •   13:49
Drumul spre litoral, la preţuri mai mici. TRENUL cu INTERNET GRATUIT şi aer condiţionat a intrat în circulaţie
Sursa foto: Drumul spre litoral, la preţuri mai mici. TRENUL cu INTERNET GRATUIT şi aer condiţionat a intrat în circulaţie

Drumul spre mare este mai ieftin de la 1 august. Un nou operator de transport feroviar de călători, Softrans, introduce un tren numit Hyperion, pe ruta Craiova-Bucureşti-Constanţa şi retur, la un preţ cu 20 de lei mai mic decât la CFR Călători, scrie yahoo.com. Trenul Hyperion va circula până pe 13 august.

Biletele pot fi achiziţionate fie la urcarea în tren, fie online. Preţurile sunt de 40 de lei – Craiova-Bucureşti, tot 40 de lei – Bucureşti-Constanţa, şi 70 de lei – Craiova-Constanţa. Viteza de deplasare este aceeaşi ca la trenurile CFR Călători, însă diferenţa de preţ este semnificativă. Astfel, comparativ cu 40 de lei, preţul unui bilet Bucureşti-Constanţa la CFR este de 62 de lei la clasa a II-a şi 92 de lei la clasa I.

Printre facilităţile pe care trenul Hyperion le pune la dispoziţie, se numără Wi-Fi gratuit, aer condiţionat, nivel redus de zgomote şi vibraţii şi prize cu tensiune de 220 V. Plecările din Craiova sunt zilnic la ora 5:30, iar din Constanţa – la 14:20. Trenul soseşte în Gara de Nord din Bucureşti la ora 8:30 şi pleacă spre Constanţa la ora 9:10.

×