x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 4 directori din subordinea Primăriei Capitalei au fost destituiţi

4 directori din subordinea Primăriei Capitalei au fost destituiţi

30 Sep 2015   •   17:51
4 directori din subordinea Primăriei Capitalei au fost destituiţi
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Patru directori ai unor instituţii şi direcţii din subordinea Primăriei Capitalei au fost destituiţi, a anunţat, miercuri, edilul general interimar Ştefănel Dan Marin.

"Au fost destituiţi directorul Direcţiei de Cultură, cel al Administraţiei Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, directorul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi de la Direcţia Audit Intern'', a declarat Ştefănel Dan Marin.

El a precizat că deciziile au fost luate în urma unei analize interne. ''Directorul Administraţiei Spitalelor a fost demis, ca şi alţi directori, în urma analizei pe care am făcut-o. Este vorba despre câţiva directori şi aici nu vreau să creez un anumit val sau o direcţie. Sunt foarte mulţi directori care sunt competenţi, îi văd că muncesc'', a afirmat primarul general interimar.

Ştefănel Dan Marin a precizat că, în locul celor demişi, au fost desemnate conduceri provizorii. ''Urmează ca în termen de 60 de zile să fie organizat concurs, pentru că toate posturile care în acest moment sunt libere vor fi ocupate pe bază de concurs", a subliniat primarul.

El a aminitit totodată că au fost suspendate contractele de muncă ale mai multor directori, "în urma comunicării cu instanţele judecătoreşti". "Aici vorbim despre Administraţia Cimitirelor, de fostul director general economic, de directoarea de la Palatele Brâncoveneşti", a adăugat Ştefănel Dan Marin. AGERPRES

×