x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 4 militari americani, implicați într-un accident rutier lângă Craiova

4 militari americani, implicați într-un accident rutier lângă Craiova

31 Dec 2017   •   13:25
4 militari americani, implicați într-un accident rutier lângă Craiova

O conductă de gaze, în apropierea Craiovei, s-a fisurat în urma unui accident rutier în care au fost implicate două maşini. Poliţiştii au oprit traficul în zonă, iar pompierii intervin la locul accidentului. Într-una dintre mașinile implicate în accident se aflau patru cetățeni americani, cel mai probabil militari de la baza Deveselu.

Cei patru se află în afara oricărui pericol și așteaptă un translator. În cealaltă mașină se afla un șofer de 38 de ani, din Craiova, care ar fi vinovat de producerea accidentului. Potrivit polițiștilor, acesta nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat frontal în mașina în care se aflau cetățenii americani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj citați de News.ro, pompierii au fost solicitaţi să intervină în această dimineaţa în localitatea Coşoveni, unde o conductă de gaz a fost fisurată în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Astfel, două maşini au intrat în şanţ în dreptul cimitirului din localitatea Coşoveni, fisurând o ţeavă de gaz care se află în zonă. La faţa locului au mers echipaje de pompieri, pentru a asigura măsurile de protecţie până la sosirea unei echipe de la firma de gaz. În urma accidentului, o persoană a fost rănită, fiind transportată la spital. De asemenea, circulaţia în zonă a fost deviată pe o rută ocolitoare până la finalizarea intervenţiei.

×
Subiecte în articol: accident cosoveni militari americani