x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 90.000 de găini au murit carbonizate într-un incendiu la o fermă din Giurgiu

90.000 de găini au murit carbonizate într-un incendiu la o fermă din Giurgiu

04 Mai 2016   •   18:09
90.000 de găini au murit carbonizate într-un incendiu la o fermă din Giurgiu
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Circa 90.000 de păsări au murit carbonizate într-un incendiu iscat, în noaptea de marţi spre miercuri, la o fermă din localitatea Frăteşti, judeţul Giurgiu, pentru stingerea focului pompierii intervenind aproximativ patru ore.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Cristian Virag, a declarat, pentru AGERPRES, că încă nu au fost stabilite cauzele izbucnirii focului în hala în care erau crescute păsările, o comisie formată din poliţişti şi pompieri acţionând în acest.

"Pentru stingerea incendiului au acţionat trei autospeciale din Giurgiu şi o autospecială de la Garda de intervenţii Mihăileşti. A fost şi un echipaj SMURD. Dar focul a fost observat şi anunţat târziu şi, din această cauză, la sosirea pompierilor hala ardea violent. La final, proprietarii acesteia au anunţat că au ars în incendiu aproximativ 90.000 de găini ouătoare. Acum, o comisie formată din poliţişti şi pompieri au deschis un dosar de cercetare pentru stabilirea cauzelor incendiului", a afirmat reprezentantul ISU Giurgiu.

×