x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A incendiat o maşină pentru că proprietarul acesteia refuza să-i plătească o datorie veche de trei ani

A incendiat o maşină pentru că proprietarul acesteia refuza să-i plătească o datorie veche de trei ani

24 Sep 2015   •   19:22
A incendiat o maşină pentru că proprietarul acesteia refuza să-i plătească o datorie veche de trei ani
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Un bărbat de 40 de ani din Ialomiţa a incendiat o maşină aflată în faţa unui bloc din municipiul Brăila, pe motiv că proprietarul acesteia refuza să-i plătească o datorie veche de trei ani, potrivit informaţiilor furnizate joi de Biroul de presă al IPJ Brăila.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi joi prin apel la 112, de Marcel D., 52 ani, din Brăila, despre faptul că i-au fost distruse prin incendiere portierele faţă şi spate dreapta la autoturismul proprietate personală, care se afla parcat în faţa scării blocului în care locuieşte.

'În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat Nicolae C., de 40 ani, din Ialomiţa, comuna Valea Ciorii, aflat fără forme legale în Brăila, care a recunoscut că a incendiat autoturismul, întrucât proprietarul acestuia refuza să-i plătească o datorie în bani de aproximativ trei ani. Prejudiciul a fost estimat la suma de 1000 lei', potrivit IPJ Brăila.

Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de distrugere.

×
Subiecte în articol: incendiu