x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A murit soția unuia dintre răniții în explozia de la rafinăria Petromidia-Năvodari

A murit soția unuia dintre răniții în explozia de la rafinăria Petromidia-Năvodari

02 Sep 2016   •   12:46
A murit soția unuia dintre răniții în explozia de la rafinăria Petromidia-Năvodari

Soţia unuia dintre bărbaţii care au fost arşi în incendiul de la platforma din Năvodari a decedat! Colegii bărbatului spun că femeia a făcut atac cerebral acum câteva zile, după ce a văzut în ce stadiu se află soţul său pe patul de spital din Capitală, iar ulterior ea a murit, scrie replicaonline.ro.

Tragedia a fost confirmată şi de unul dintre liderii de sindicat de la Rompetrol Rafinare, Ciprian Zidaru.

O explozie gravă s-a produs în data de 22 august a.c. la Rafinăria Petromidia, în urma căreia au suferit arsuri grave cel puţin a patru salariaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, Claudia Tatarici, la Constanţa a fost activat planul roşu de intervenţie şi până în prezent sunt informaţii că s-au înregistrat patru cazuri de arsuri grave, muncitorii fiind deja preluaţi de ambulanţe pentru a fi transportaţi la spital.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă, a declarat că la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie, dotate cu maşini cu spumă şi apă.

Liderul de sindical de pe Platorma Rafinăriei Petromidia, Petre Tancău, a precizat, pentru AGEPRES, că incendiul a fost generat de o explozie la o pompă de alimentare DDV, din cadrul unei instalaţii de prerafinare.

×