x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accesul căruţelor, interzis, de luni, pe domeniul public al municipiului Suceava

Accesul căruţelor, interzis, de luni, pe domeniul public al municipiului Suceava

21 Ian 2016   •   16:05
Accesul căruţelor, interzis, de luni, pe domeniul public al municipiului Suceava
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Accesul căruţelor pe domeniul public al municipiului Suceava va fi interzis începând de săptămâna viitoare, a declarat presei, joi, viceprimarul Lucian Harşovschi.

Acesta a precizat că, de luni, va intra în vigoare hotărârea aprobată luna trecută în deliberativul local vizând interzicerea accesului atelajelor hipo pe domeniul public al oraşului, pentru încălcarea acesteia fiind prevăzute amenzi cuprinse între 500 şi 1.500 lei.

Totodată, Harşovschi a spus că, în cazul nerespectării acestei hotărâri, atelajele hipo vor fi imobilizate, fără cal, până la plata amenzii.

Viceprimarul Harşovschi a menţionat, de asemenea, că va fi semnalizată mai bine interzicerea căruţelor şi că municipalitatea a trimis adrese la toate primăriile din proximitatea Sucevei pentru a-şi informa cetăţenii cu privire la această decizie.

Potrivit lui Harşovschi, Poliţia Locală are baza legală pentru a-i sancţiona pe vinovaţi.

Iniţiativa de interzicere a căruţelor aparţine viceprimarilor liberali Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei şi s-a impus în urma plângerilor venite de la cetăţeni care reclamau blocajele pe care le creează în trafic aceste atelaje, dar şi mizeria şi mirosurile pe care le emană căruţele care transportă gunoaie de la buncăre. AGERPRES

×