x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu cinci maşini pe Drumul European 584. Şoferii au fost afectaţi de fumul unui incendiu de vegetaţie

Accident cu cinci maşini pe Drumul European 584. Şoferii au fost afectaţi de fumul unui incendiu de vegetaţie

18 Mar 2019   •   16:14
Accident cu cinci maşini pe Drumul European 584. Şoferii au fost afectaţi de fumul unui incendiu de vegetaţie

Un accident de circulaţie în care au fost implicate cinci maşini, soldat cu rănirea a şase persoane între care un copil, s-a produs luni, pe Drumul European 584, în judeţul Brăila, potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Brăila.

Cele cinci maşini între care se află şi un microbuz s-ar fi ciocnit din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetaţie izbucnit între localităţile Valea Cânepii şi Albina.

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe cu doctor şi asistenţi medicali, două ambulanţe SMURD, autospeciala pentru descarcerare şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

"Între localităţile Albina şi Valea Cânepii se manifestă un incendiu de vegetaţie. Fumul afectează DN21. Traficul este blocat din cauza fumului. Unul dintre cele cinci autoturisme implicate în accident s-a răsturnat. La faţa locului se află două autospeciale pentru dirijarea circulaţiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan. AGERPRES

×