x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu răniţi, provocat de un bărbat fără permis

Accident cu răniţi, provocat de un bărbat fără permis

20 Apr 2020   •   09:23
Accident cu răniţi, provocat de un bărbat fără permis

Trei persoane au fost rănite, duminică seara, în urma unui accident produs în comuna Logreşti, judeţul Gorj. Un bărbat fără permis auto a provocat evenimentul, intrând cu maşina pe care o conducea într-un stâlp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Un bărbat de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 B, din direcţia Hurezani - Logreşti, a pierdut controlul volanului, părăsind carosabilul şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Pentru descarcerarea conducătorului auto a intervenit o autospecială a ISU Gorj. În urma impactului, şoferul şi alţi doi pasageri, de 22 şi 27 de ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, respectiv comuna Logresti, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate de politişti a reieşit faptul că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme, neputând fi testat cu aparatul etilotest, din cauza leziunilor suferite", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Poliţiştii continuă cercetările, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine acest drept.

În prima zi de Paşte, în judeţul Gorj au avut loc trei accidente, în localităţile Albeni, Bumbeşti-Piţic şi Logreşto, soldate cu cinci răniţi.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident rutier