x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident CUMPLIT în Bistriţa-Năsăud: Un tânăr și iubita lui MURIT

Accident CUMPLIT în Bistriţa-Năsăud: Un tânăr și iubita lui MURIT

12 Iun 2016   •   08:39
Accident CUMPLIT în Bistriţa-Năsăud: Un tânăr și iubita lui MURIT

Un şofer de 33 ani şi iubita acestuia au murit, iar un tânăr de 16 ani a fost rănit în urma unui accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Susenii Bârgăului din judeţul Bistriţa-Năsăud, pe DN 17.

Accidentul a avut loc în jurul orei 2,30. Şoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina s-a izbit cu violenţă de un stâlp de electricitate, fiind distrusă în proporţie de 90%.

"Salvatorii au găsit trei victime, din păcate două dintre acestea erau decedate. Cele două victime au fost proiectate afară din autoturism şi au fost găsite sub maşină şi sub stâlpul prăbuşit peste autoturism. (...) Tânărul de 16 ani, pasager pe bancheta din spate, a ieşit singur din maşină, era conştient şi cooperant, dar a suferit numeroase leziuni, fiind transportat de echipajul de prim ajutor SMURD la secţia de urgenţe a Spitalului Judeţean Bistriţa", se arată în comunicarea făcută de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Pentru extragerea victimelor din autoturismul avariat a fost nevoie să se întrerupă alimentarea cu energie electrică, dar şi să fie stabilizat autoturismul şi să fie îndepărtate elemente de caroserie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident